Muurschilderingen, illustraties, kunst en verhalen
Vragen? info@irisvanvalkenhoef.nl of bel 06-24884123

Muurschildering

Muurschildering

Ken je dat? Van die ruimtes waar je binnen komt en het voelt onbehaaglijk? Meestal sta je er niet bij stil, maar zo’n ruimte, daar loop je liever snel door heen. Je schuift met meubels. Je blijft schilderijen verplaatsen. Op de een of andere manier lukt het niet om er een geheel van te maken. Op die plaatsen wringt iets. Er is niet genoeg licht. Het is een dooie hoek. Of de uitstraling klopt niet bij de functie van de ruimte.

Heb je wel eens aan een muurschildering gedacht?

Muurschilderingen van Iris zijn uniek. Ze maakt ze helemaal voor jou. Ze luistert, vraagt, interpreteert, ontwerpt, ziet details en voelt behoeftes aan. Ze heeft vele technische mogelijkheden in haar vingers, zodat er voor iedere muur een oplossing te vinden is.

Waarom een muurschildering?

Een muurschildering zorgt ervoor dat je de ruimte anders ervaart. De dooie hoek krijgt ineens een verrassend vrolijke uitstraling. Een badkamer zonder raam krijgt een uitzicht. De gevel van een bedrijf valt nu wèl op in de straat.

Een muurschildering is een statement

Je kunt er niet om heen. Je hebt lef nodig voor een muurschildering. Een muurschildering verheft de ruimte tot kunstwerk. Sterker nog, een muurschildering is een verlengstuk van je identiteit. “Ik wil dat mijn huis me past als een jas.” zei een klant. “Het is een sieraad voor de ruimte!” “Dit is het eerste huis waar ik me echt thuis voel!” “Nu word ik altijd vrolijk als ik naar buiten kijk!”

Wil je laten zien wie je bent en waar je voor staat?

Wil je ook een unieke muurschildering?

Klik op de afbeeldingen om de hele ruimte te zien.